Først i branchen: eindom lancerer revolutionerende AI-support “Luna” til udlejere landet rundt

eindom, en førende aktør i ejendomsbranchen, lancerer netop Luna, der skal gøre ejendomsadministration lettere end nogensinde før.

Først i branchen: eindom lancerer revolutionerende AI-support “Luna” til udlejere landet rundt

For første gang i historien kan danske udlejere nu få hjælp til ejendomsadministration af en banebrydende support-robot bygget på den nyeste AI-teknologi, GPT-4. eindom, en teknologisk førende aktør i ejendomsbranchen, lancerer netop Luna, deres "hjemmetrænede" AI, der skal gøre ejendomsadministration lettere end nogensinde før.

Fremtiden ser lys ud for ejendomsbranchen, som historisk set har været langsom til at omfavne ny teknologi. Med lanceringen af eindoms Luna vil tusindvis af udlejere landet over nu få direkte adgang til den nyeste AI-teknologi i verden. Dette kommer til at tvinge andre spillere på markedet til at følge med eller falde bagud, mener eindoms founder og CEO, Niels E. Bidstrup Wolfsberg.

"I eindom bestræber vi os på at være ejendomsbranchens mest innovative digitale løsning til udlejning og ejendomsadministration. Det er blevet klokkeklart, at kunstig intelligens er fremtiden, så det skal vi naturligvis også være de første til at omfavne. Dem, der ikke gør, vil falde bagud. Med lanceringen af Luna tager vi et afgørende skridt ind i fremtiden for ejendomsadministration – til gavn for vores mange udlejere og administratorer," fortæller Wolfsberg.

Formålet med Luna er ikke bare at levere hurtige svar på spørgsmål. Hun er sat i verden for at levere den bedste hjælp muligt.

"Luna er ikke bare en chatbot; hun er en revolution inden for kundeservice, bygget på den nyeste GPT-4 teknologi. Hun er trænet på over 100 af vores egne artikler og finpudset af vores support-team, der har leveret live-support til over 15.000 lejemål de sidste 28 måneder. Dette betyder, at vi nu kan tilbyde intelligent, præcis og omgående support 24/7, 365 dage om året," fortæller Niels.

"Dette er kun begyndelsen. Vi har gang på gang været først med smarte løsninger, der har forandret branchen, og med Luna forventer vi at kunne skalere eindom endnu hurtigere, samtidig med at vi reducerer omkostninger og øger effektiviteten. Dette er et kæmpe skridt fremad i vores mission om at gøre ejendomsadministration nemmere og mere transparent for alle."

Luna er tilgængelig for eindoms brugere allerede i dag, dog i en beta-udgave, som løbende forbedres på baggrund af feedback.