Ejendomsadministration i Kolding

Eindom inkluderer også dig, der besidder ejendomme i Kolding.

Eindom er til stede i hele Danmark, og vi kan derfor med lethed stå for jeres ejendomsadministration i Kolding. Vores onlineplatform tilbyder moderne og digitale løsninger, som er skræddersyet til håndteringen af fast ejendom. Hvad end du repræsenterer en stor, mellemstor eller lille virksomhed er der ingen ejendom, der er for kompleks til os – alt sammen med høj kvalitet i fokus.

Eindom hjælper med din ejendomsadministration i Kolding

Vi er det helt ideelle valg, hvis du leder efter den bedste og billigste løsning på markedet. Vi ser meget frem til et godt samarbejde, da vi går meget ind for transparens til vores kunder. Hvis du har lyst til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ejendomsadministration, så er du velkommen til at ringe til os på 70 20 90 97, sende os en mail på support@eindom.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hvad består ejendomsadministration af?

For at forsimple din ejendomsadministration har vi samlet alle kernefunktioner i en samlet brancheløsning. På den måde kan du nemt administrere, automatisere og digitalisere din ejendomsadministration i Kolding. Vi gemmer dine data i den digitale sky, og du har derfor altid adgang til dine data. Denne brancheløsning har fem kernefunktioner, som du kan læse mere om herunder.

De fem kernefunktioner

Integrationer

Vi tilbyder en omfattende digital platform, der åbner døren til en lang række samarbejdsmuligheder med virksomheder, der opererer inden for forskellige forretningsområder. Vi er konstant dedikerede til at udvide vores integrationer ved hjælp af nyskabende løsninger, med det formål at gøre det muligt for dig at delegere en stadig større del af den administrative byrde til Eindom.

Opkrævninger

Vi bruger Mobilepay og Betalingsservice til at foretage opkrævning fra dine lejere. Vi sender de aftalte opkrævninger til lejeren helt automatisk, og det indbetalte beløb justeres, når pengene er modtaget på din bankkonto. Alt regulering af lejen sker helt automatisk.

Overblik og skalerbarhed

På vores platform bliver alle dine ejendomsdata samlet på ét centralt sted. Du kan både håndtere dine kunder og ejendomsselskaber, da du har nem adgang til platformen fra alle dine enheder. Denne 24/7 tilgængelighed gør det nemt for dig at opretholde et overblik – selv når du er på farten.

Din ejendomsadministration

Vi har, uden sammenligning, de mest effektive redskaber til at drive din ejendomsadministration. Vi stræber hele tiden efter at imødekomme dine ønsker og behov for nem tilpasning af vores digitale platform. Du kan nemt oprette forskellige selskaber med et ubegrænset antal brugere på forskellige niveauer.

Bogføring

Det er muligt at foretage en nem integration af din regnskabsplatform med Eindom. Dette tillader dig at automatisere overførslen af opkrævninger, finansielle transaktioner, indbetalinger og lignende til vores system, hvor bogføringen udføres automatisk og nøjagtigt. Resultatet er en præcis og omfattende oversigt over bogføringen for diverse opkrævningstyper.

En effektiv løsning til din ejendomsadministration i Kolding

Hos Eindom ønsker vi, med vores innovative onlineplatform, at gøre din ejendomsadministration i Kolding langt nemmere, end den er nu. Det frigiver tid til dig, som du kan bruge på at løse dine kerneopgaver. Hvis du vil høre mere om vores løsning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os ved at ringe til os på 70 20 90 97, sende os en mail på support@eindom.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kom i gang med eindom i dag