Hvem er eindom for
/
Private udlejere

Private udlejere

eindoms software gør det muligt nemt at organisere og styre jeres udlejningsejendomme med essentielle kerneværktøjer

For private udlejere tilbyder eindom en omfattende løsning til en effektiv ejendomsadministration. Med vores software kan I nemt organisere og styre jeres udlejningsejendomme. I kan oprette og vedligeholde lejekontrakter, administrere depositum, generere automatiske huslejeopkrævninger og følge op på betalinger. 

Automatisk opkrævning og bogføring

eindom automatiserer opkrævninger, bogføringer, huslejereguleringer og restancelister. Det er muligt at opkræve husleje gennem Betalingsservice og Mobilepay som på den måde sikrer at husopkrævningen foregår automatisk. Dertil integrerer eindom med E-conomic, Dinero og Business Central, hvilket betyder at der er rig mulighed for at vælge et regnskabsprogram som passer til dine behov.

Få adgang til standard dokumenter

eindom hjælper jer med at holde styr på vedligeholdelsesopgaver, registrere og håndtere klager fra lejere samt generere relevante dokumenter som lejekontrakter og rykkere. Med eindom kan private udlejere sikre en professionel og effektiv administration af deres ejendomme. Det vil sige, at du som udlejer skal bruge mindre tid på manuelle procedurer og i stedet mere tid på din kerneforretning.

Kom godt i gang

Lyder det interessant, og vil du gerne gøre nærmere ? Så klik på boksen nedenfor og kontakt os i dag.

Kom i gang med eindom i dag