eindom for revisorer

Består din portefølje af flere kunder med ejendomsadministration, så kan eindom gøre dit arbejde som revisor markant lettere.

eindom er et værdifuldt værktøj for revisorer, der arbejder med ejendomsadministration. Vores software giver jer en struktureret og pålidelig platform til at håndtere jeres klienters regnskaber, og I kan stole på at vores software leverer præcise og opdaterede regnskabsoplysninger for jeres klienters ejendomme.  I kan nemt importere boligdata omkring lejere, generere essentielle dataudtræk og automatisere bogføringen.

Integration med E-conomic, Dinero og Business Central

På nuværende tidspunkt integrerer vi med E-conomic, Dinero og Business Central, hvilket gør at der er rig mulighed for at kunne få bogføringen automatiseret. Kontoplaner har I selv mulighed for at lave og skræddersy således de stemmer overens med regnskabsprogrammet.

Intuitivt dashboard

eindoms intuitive display og automatiserede processer hjælper jer med at spare tid og minimere risikoen for fejl. I kan samle alle jeres enheder således at al jeres ejendomsdata er ét sted. Dertil kan platformen tilgås alle steder fra på alle enheder, hvilket gør det praktisk, hvis det skal vises til andre på farten eller til kundemøder.

Kom godt i gang

Lyder det interessant for jeres boligforening, og vil I gerne gøre nærmere ? Så klik nedenfor og kontakt os i dag.

Kom i gang med eindom i dag