Ændre dataleverandør Betalingsservice

Ændre dataleverandør Betalingsservice

For at eindom kan sende data filer ind til Betalingsservice, skal vi være dataleverandør på din aftale. Det kan gøres hvor du udfylder følgende ændre data leverandør form.

Firma information

Du skal udfylde dine firmaoplysninger og detaljer fra aftalen med Betalingsservice, det er den info der ses nedenfor.

Betalingsservice ændre aftale firma information

Dataleverandør

Vi i eindom er dataleverandøren for din Betalingsservice-aftale, derfor skal det udfyldes med vores information. Information kan kopieres herunder og eksempel på hvordan formen skal se ud.

  • Cvr: 39164086
  • Navn: Eindom ApS

​Fuldmagt

Bemærk fuldmagtsectionen, hvis man ikke opfylder følgende krav, skal deres fuldmagt udfyldes og skrives under.​Er du ikke kontaktperson eller tegningsberettiget for virksomhedens betalingsaftale i Betalingsservice, skal der vedhæftes en fuldmagt i udfyldt stand. Dette for at verificere rigtigheden for gennemførsel af dataleverandør skift.

Supplerende oplysninger

For at sikre at eindom fungerer optimalt med Betalingsservice, kan man skrive de leveringstyper man gerne vil modtage til sin Betalingsservice-aftale. Herunder ses de supplerende oplysninger-felt og herefter teksten der skal indsættes.

Tekst til supplerende oplysninger:Følgende leverancer ønskes:0602 løbende advisering, inklusive 0602 sektion 216.0603 løbende, til og afmeldinger.0603 hver måned med alle aktive mandater.0686 løbende, når der er noget.Alt fra 0621, løbende, når der er noget.

Underskrevet aftale

Der skal underskrift på en dataleverandør-fuldmagt, den kan ses herunder. Herefter skal den uploades til formen, som også er vist herunder. Man skal ikke bruge datalevandøraftalen fra Betalingsservice, men den vi stiller til rådighed herunder.Data Leverandør Fuldmagt

Når aftalen er ændret

Opdater Betalingsservice opsætningen i eindom og kontakt gerne supporten, så vi kan sikre din første kørsel går godt.