Automatisk bogføring med Dinero!

Automatisk bogføring med Dinero!

Med eindom er det nu muligt at integrere med Dinero. Det betyder, at du kan gøre brug af automatisk bogføring!I denne guide, vil vi step-by-step vise dig hvordan du får sat det korrekt op, så det bare kører!

1. Find Dinero i eindom

Vi har lanceret vores nye integration under udvidelser. Den finde du ved at udvide vores menu i venstre side.Pr. dags dato er der to udvidelser, her vælger du at installere Dinero.

Dinero X eindom

2. Adgang til Dinero

Nu er vi klar til at integrere til din Dinero konto. Har du ikke en, kan du oprette den lige her.Når du opsætter integrationen, er det vigtigt at du i et andet vindue, på din computer har din Dinero konto åben.

Dinero X eindom

3. Adgang til Dinero

Du vil nu blive guidet over til en Visma Dinero side. Her skal du give adgang til:

  • Information om din brugerkonto
  • Data-tilladelser
  • Offentlig adgang

Dette er til for at vi kan sende data over til netop din konto og firma i Dinero.Du skal også bekræfte, at det er din mail som står på siden.Hvis du vil bekræfte alt dette, trykker du "Godkend".

Dinero X eindom

4. Dinero opsætning

Nu er der skabt en forbindelse mellem eindom og Dinero.Første step er at vælge dit firma. Har du flere firmaer i Dinero, skal du sørge for at vælge det korrekte.Dernæst skal du vælge en dinero konto, til alle vores betalingstyper. Du vælger selv, hvad der skal parres med hvad.I bunden af denne, trykker du "Gem og afslut opsætningen".

Dinero X eindom

5. Klar til at bruge Dinero

Dinero opsætningen er nu på plads, og der er integration mellem dit selskab eindom og Dinero.Alle opkrævninger og indbetalinger fra dine lejere og beboere, vil automatisk nu blive bogført og overført til Dinero.