Forbind eindom med DomuSpect

Vi har nemlig netop lanceret et nyt samarbejde med DomuSpect - det digitale flyttesyn. DomuSpect er en app, til flyttesyn for udlejere og administrato

Forbind eindom med DomuSpect

Vi har nu åbnet op til DomuSpect for alle vores brugere.

Er du udlejer eller administrator, skal du helt sikkert læse med her! Vi har nemlig netop lanceret et nyt samarbejde med DomuSpect - det digitale flyttesyn. DomuSpect er en app, til flyttesyn for udlejere og administratorer. Det betyder:

  • Flyttesyn udviklet til boligudlejere og ejendomsadministratorer.
  • DomuSpect – dét digitale flyttesyn som alle kan bruge med det samme.
  • Perfekt til fraflytningssyn og indflytningssyn
  • Tilmeld lejer til elforsyning nemt og hurtigt på dine indflytningssyn.

Hvordan opsætter jeg integrationen?

Trin 1 - Opsæt DomuSpect

Første step er at opsætte DomuSpect. Det gør du ved at klikke på Udvidelser, og dernæst Installer under DomuSpect appen.

Trin 2 - Integrer DomuSpect med eindom

Har du allerede en DomuSpect konto, skal du bruge din API nøgle fra DomuSpect.Har du ikke oprettet en konto hos DomuSpect, kan du oprette en herfra, ved at indtaste mail og et kodeord. Så får du automatisk oprettet en konto hos DomuSpect.Når din konto er oprettet, kan du downloade DomuSpect appen på mobilen, logge ind på din bruger, og se de inspektioner du danner i eindom.Derfra klikker du blot Gem og afslut opsætningen.

Trin 3 - Opret din første inspektion

Nu skal du oprette din første inspektion i eindom. Du klikker Opret inspektion, og skal dernæst vælge hvilket lejemål og hvilken type inspektionen skal oprettes som.Inspektionen vil nu være synlig under lejemålet, samt i din DomuSpect app.

Trin 4 - Færdiggør din første inspektion

Du har nu oprettet din første inspektition. Nu skal du over i DomuSpect, og lave flyttesynet. Så snart det er lavet, vil den være synlig under dit lejemål, under fanen DomuSpect.Hvis du skulle opleve at der står du skal betale i DomuSpect, skal du kontakte DomuSpects support, og oplyse at du er kunde hos eindom.

Her hos eindom er vi super glade for samrbejdet. Vi håber at du får stor glæde af det!