Hvordan bruger man automatisk huslejeregulering?

Med eindom er det nu muligt at automatisere din huslejeregulering via Nettoprisindekset.

Hvordan bruger man automatisk huslejeregulering?

Med eindom er det nu muligt at automatisere din huslejeregulering via Nettoprisindekset. Det eneste du skal gøre er at sætte det op, og så kører det helt automatisk.Du vælger selv om det udelukkende skal være regulering på huslejen, eller om du også ønsker depositum og forudbetalt husleje reguleret.Det er super simpelt at sætte op, og intuitivt at bruge, men for en god ordens skyld vil jeg lige tage dig med igennem de forskellige steps.

Logo

1. Vælg årstal og måneder

Første step er at vælge i hvilket år du ønsker reguleringen skal starte . Her kan du vælge nuværende år, eller et af de kommende år, hvis du først ønsker at regulere i fremtiden.Dernæst skal du vælge måneden som husleje skal reguleres i. Vi kører altid NPI reguleringer den 14. dag, måneden før den valgte reguleringsdato. Hvis du f.eks. regulerer d. 25/06, vil reguleringen først kunne komme med på næste opkrævning, som er August.Sidste step her, er at vælge hvilken måned i nettoprisindekset reguleringen skal tage udgangspunkt i.

2. Detaljer om reguleringen

Nu skal vi tage stilling til hvorvidt depositum og forudbetalt husleje også skal reguleres eller ej. Hvis du klikker "ja", vil reguleringen blive indsat som månedlige eller kvartilvise engangsopkrævninger, så de bliver tilføjet som en linje for sig selv på den faste oprkævning.Næste step er at vælge om der skal være en minimum reguleringsprocent. Hvis du klikker "nej" vil reguleringen udelukkende følge NPI. Hvis du derimod klikker "ja", vil den som minimum regulere det procentmæssige beløb du har indtastet.Sidste step her, er at vælge hvorvidt vi skal sende en email til lejeren med udregninger og ændringer når vi regulerer.

Huslejeregulering 2

3. Hvordan sker opkrævningerne?

Den opretter opkrævningerne helt automatisk. Selve huslejeregulering vil automatisk sættes på den faste opkrævning, som kører måned for måned.Regulering af depositum og forudbetalt husleje vil blive oprettet som engangsoprkævninger, i det antal måneder som er angivet under depositum og forudbetalt husleje.

Huslejeregulering 3

4. Hvordan ser dokumentet som sendes ud, ud?

Du kan selv vælge om vi skal sende en mail ud til din lejer med de udregninger og reguleringer vi har lavet. Uansat hvad, vil dokumnetet også blive gemt under mappen "Reguleringer" i lejerens dokumentarkiv.Brevet ser således ud, og beskriver reguleringens udregninger og ændringer: