Kom i gang med abonnementer

Kom i gang med abonnementer

Vi har tilføjet vores nye abonnementer til eindom, men hvad er det egentlig? Og hvordan bruger du dem? Få svar på dette, og alt andet om vores nye abonnementer her i vores guide.

Hvorfor ændre abonnementer?

Vi har gjort abonnementer til en større del af systemet, så du nemt selv kan gruppere dine selskaber og få et bedre overblik. Det betyder at du kan have alle dine selskaber samlet under et abonnement, du kan frit oprette så mange abonnementer du ønsker, og selv styre hvilke selskaber der skal benytte hvilke abonnementer.Om du ønsker et abonnement der gælder for alle dine selskaber, eller et abonnement pr. selskab, er helt op til dig. Du kan selv vurdere, ud fra vores prisliste, hvad der passer dig bedst, ellers kontakt os, så kan vi hjælpe.Hvis du allerede har en abonnementsaftale hos os, bedes du kontakte os i supporten, så vi kan få sat dit abonnement korrekt op med vores nye tilgang.

Find dine abonnementer

Du kan altid nemt finde dine abonnementer ved at klikke på dit navn øverst til højre

Her kan du se en oversigt over alle dine abonnementer og oprette nye.

Klik på et abonnement her for at komme ind og se dets indstillinger, pakke og selskaber.

Tilføj selskaber til dit abonnement

Du kan altid oprette et nyt selskab ved at klikke på dit selskabs navn øverst til højre

Når du har oprettet et nyt selskab eller gået til et gammelt der ikke er knyttet til et abonnement endnu, vil du få vist følgende besked, hvor du kan vælge enten at oprette et nyt, eller bruge et eksisterende abonnement til dit selskab

Pakker, betalingskort og overblik

Se sektionen "Find dine abonnementer" for at finde dit abonnementDu kan vælge mellem vores 3 pakker: Starter, Entrepreneur&Premium.Hvis du allerede har en abonnementsaftale hos os, bedes du kontakte os i supporten, så vi kan få sat dit abonnement korrekt op.

Du kan tilføje flere betalingskort, og selv vælge hvilket et af dem vi skal bruge til betaling af dit abonnement.

Her kan du se et overblik over dit abonnement, forbrug og fakturaer