Stor opdatering i eindom

eindom står overfor en stor opdatering, hvor mange kernefunktioner er ændret. Alle dem vil vi gennemgå i denne guide.

Stor opdatering i eindom

Simplificeret menu

Vi har samlet alt om økonomi, under et punkt i vores menu. Når du klikker på den, har du mulighed for at tilgå følgende for hele selskabet:

Ligeledes har vi lagt alle vores integrationer og App partnere ind under rubrikken Udvidelser. Så snart du downloader en udvidelse, kan du tilgå den som et punkt. Her finder du:

Oversigt

På oversigtssiden er Årlige opkrævninger blevet dynamisk. Det betyder, at den tager udgangspunkt i din kontoplan, og du kan derfor følge med i alle typer du opkræver.

Kontokort

Vi har opdateret vores kontokort side, så du nu har et perfekt overblik, over alle dine konti. Du har nu også mulighed for at oprette nye grupper og nye konti, som kan opkræves hos dine lejere.

Kontokort kan findes på selskabs, ejendoms, lejemåls og lejer niveau.

Du har også mulighed for at klikke ind på en given konto, og se kontoens transaktioner.

Opkrævninger

Den største opdatering finder du under opkrævninger! Nu har du et sted, hvor alle dine opkrævninger er samlet. Det vil sige, at du både opretter engangsopkrævninger, kreditnotaer og finansbilag ét sted - nemlig under opkrævninger. Alt afhængig af om opkrævningen er positiv eller negativ, vil den enten lave en engangsopkrævning eller en kreditnota.

Vi har også tilføjet nye kolonner, synlige felter, farve opdeling og filtrerenings muligheder, så man kan sætte det op præcis som man ønsker. Hvis en opkrævning er fejlet til E-conomic kassekladde integrationen, har man også mulighed for at sende den direkte afsted med det samme.

Man har også mulighed for at se slettede opkrævninger, hvis det ønskes.

Indbetalinger

Vi har tilføjet en ny indbetalingsside, hvor du får overblikket over alle indbetalinger, samt hvordan indbetalingen er foretaget.

Her er der ligeledes filtreringsmuligheder, og du har mulighed for at se en detaljeret visning af den opkrævning som indbetalingen drejer sig om.

Du har også mulighed for at se slettede indbetalinger.

Lejers økonomi

Under lejers økonomi finder du nu de opkrævninger og indbetalinger som lejer har haft. Vi har fjernet Engangsopkrævninger, Tilbagebetalinger og Finansbilag, og har samlet dem under Opkrævninger. Ligeledes har vi tilføjet Indbetalinger, så du kan følge med i alle indbetalinger fra lejeren.

Under Faste opkrævninger har du nu mulighed for at tilføje dine egne oprettede konti, som en opkrævningstype, ligesom du på lejeren kan tilgå det opdaterede kontokort.

Forbrugsregnskab

I vores Forbrugsregnskab har vi tilføjet et ekstra felt, under oprettelsen. Fra nu af, skal du definere hvilken konto, du ønsker at vi skal benytte til opkrævninger og kreditnotaer.

Regulering

Under regulering af Depositum og Forudbetalt leje, har vi nu tilføjet muligheden for at vælge hvilken opkrævningstype du ønsker, at beløbet skal opkræves på.

Derudover har vi gjort det muligt for dig at vælge, om du ønsker at depositum og forudbetalt leje skal reguleres med eller uden moms.

Derudover er der lavet en lang række mindre fejlrettelser og forbedringer overalt på platformen.