Vi har gjort det muligt at sende beskeder ud gennem eindom!

Vi har gjort det muligt at sende beskeder ud gennem eindom!

Med eindom er det nu muligt at sende beskeder ud til sine beboere! Vi har nemlig lanceret en super intuitivt og lige til funktion til at sende beskeder ud.Du kan selv vælge hvorvodt det blot er en enkel beboer, nogle stykker eller alle i ejendommen og selskabet som skal modtage en skreven besked.I første omgang vil der kun være mulighed for at sende beskeder ud fra eindom, snarrest muligt vil vi lancere muligheden for at jeres beboere kan svare tilbage ind til eindom. For nu vil svarerne dog komme på jeres egen mail.Nedenfor har vi lavet en guide, som gennemgår hvordan du sender din første besked.

1. Find funktionen

Vi har placeret funktionen i menubaren i venstre side under "udvidet menu".Når den er åbnet vil du blive mødt af en side med dine tideligere beskeder, eller en tom side, med muligheden for at sende en besked, hvis du ikke har brugt funktionen før.Du klikker så nu på "Send besked" eller "Opret ny besked"

Beskedmodul

2. Opret din første besked

Nu er du kommet ind på funktionen, og skal til at skrive din første besked.Første step er at vælge hvornår vi skal sende beskeden til modtageren. Her vælger du enten med det samme eller en fremtidig bestemt dato og klokkeslæt.Dernæst vælger du hvilken svaradresse-mail du ønsker. Det er denne mail, som du ønsker at modtage svar fra beboerne på. Som udgangsunkt er den sat standard som din egen mail, men du kan sagtens ændre i det.Sidste punkt er at tilføje et emne og en indholdet til besked, som man kender det fra et andet kommunikationssystem. Hvis du sender beskeden ud til flere, kan du gøre brug af vores variabler, så vi automatisk indsætter navn, adresse, mm.

Beskedmodul

3. Vælg modtagere

Nu skal der vælges modtagere. Her kan du vælge enten en hel ejendom, eller blot vælge enkelte lejere.Sidste step er at sende beskeden ud, ved at klikke "Opret beskeden".

Beskedmodul

4. Beskeden

Når beskeden er sendt ud, vil lejeren modtage følgende brev, med den tekst du selv har skrevet.Hvis en beboer svarer på mailen, vil svaret komme til din mail.

Beskedmodul